Pasta amb alvocat

|

Ingredients:
  • 250 g de tallarines o espaguetis
  • 1 alvocat madur
  • 1/2 llimona
  • 1 ceba
  • cors de carxofa o tofu
  • tomàquet triturat
  • salsa de soja
  • gingebre en pols
  • cilantre mòlt
  • sal i pebre
Com es fa:

Primer de tot hem de posar aigua al foc per bullir la pasta.

Mentrestant, anem pelant l'alvocat i l'aixafem amb una forquilla (no ha de quedar una pasta homogènia) i hi tirem una miqueta de sal i pebre.

Espremem la mitja llimona i barregem el suc amb l'alvocat.

Ara l'aigua ja deu bullir i hi aboquem la pasta.

En una cassola, hi posem la ceba i el tofu tallats a daus i ho deixarem tot que es vagi daurant amb un rajolí de salsa de soja i gingebre. Llavors, haurem d'afegir-hi l'alvocat, que hem barrejat amb el suc de llimona i una mica de cilantre mòlt.

Ho remenem tot una mica perquè es barregin els gustos i hi afegirem la pasta.

I ja ens ho podem menjar!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada