Ingredients:
Primer de tot hem de posar aigua al foc per bullir la pasta.
Mentrestant, anem pelant l'alvocat i l'aixafem amb una forquilla (no ha de quedar una pasta homogènia) i hi tirem una miqueta de sal i pebre.
Espremem la mitja llimona i barregem el suc amb l'alvocat.
Ara l'aigua ja deu bullir i hi aboquem la pasta.
En una cassola, hi posem la ceba i el tofu tallats a daus i ho deixarem tot que es vagi daurant amb un rajolí de salsa de soja i gingebre. Llavors, haurem d'afegir-hi l'alvocat, que hem barrejat amb el suc de llimona i una mica de cilantre mòlt.
Ho remenem tot una mica perquè es barregin els gustos i hi afegirem la pasta.
I ja ens ho podem menjar!
- 250 g de tallarines o espaguetis
- 1 alvocat madur
- 1/2 llimona
- 1 ceba
- cors de carxofa o tofu
- tomàquet triturat
- salsa de soja
- gingebre en pols
- cilantre mòlt
- sal i pebre
Primer de tot hem de posar aigua al foc per bullir la pasta.
Mentrestant, anem pelant l'alvocat i l'aixafem amb una forquilla (no ha de quedar una pasta homogènia) i hi tirem una miqueta de sal i pebre.
Espremem la mitja llimona i barregem el suc amb l'alvocat.
Ara l'aigua ja deu bullir i hi aboquem la pasta.
En una cassola, hi posem la ceba i el tofu tallats a daus i ho deixarem tot que es vagi daurant amb un rajolí de salsa de soja i gingebre. Llavors, haurem d'afegir-hi l'alvocat, que hem barrejat amb el suc de llimona i una mica de cilantre mòlt.
Ho remenem tot una mica perquè es barregin els gustos i hi afegirem la pasta.
I ja ens ho podem menjar!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada