El nostre arròs amb llet

|

Aquesta versió està bé perquè no queda passat de sucre.

Ingredients:
  • 1 litre de llet de soja
  • 230 g d'arròs (del rodó)
  • 4 cullerades soperes de sucre moreno o 5 de sucre blanc
  • la pela de mitja llimona (s'ha de procurar no agafar la part blanca, que queda dolent...)
  • canyella en pols i en branca
Com es fa:

Primer, posem l'arròs a bullir 2 o 3 minuts en aigua. Quan hagin passat aquests minuts, caldrà que el colem i el passem una mica per l'aixeta.

Mentrestant, en una altra olla, posem la llet de soja a bullir juntament amb el sucre, la pela de la llimona i la branca de canyella; i quan comenci a bullir la llet, hi haurem d'afegir l'arròs.

Ara només ho hem d'anar remenant contínuament fins que l'arròs quedi cuit. (Millor que vagi a foc lent que no pas a foc fort...)

Abans de servir-lo, traurem la pela de la llimona i la branca de canyella (cal vigilar si es trenca mentre remenem i treure els trossets) amb compte de no cremar-nos, que jo sempre em cremo... ;p

I ja està, ho posem al bol amb canyella per sobre i a la nevera.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada