- 1 litre de llet de soja
- 230 g d'arròs (del rodó)
- 4 cullerades soperes de sucre moreno o 5 de sucre blanc
- la pela de mitja llimona (s'ha de procurar no agafar la part blanca, que queda dolent...)
- canyella en pols i en branca
Com es fa:
Primer, posem l'arròs a bullir 2 o 3 minuts en aigua. Quan hagin passat aquests minuts, caldrà que el colem i el passem una mica per l'aixeta.
Mentrestant, en una altra olla, posem la llet de soja a bullir juntament amb el sucre, la pela de la llimona i la branca de canyella; i quan comenci a bullir la llet, hi haurem d'afegir l'arròs.
Ara només ho hem d'anar remenant contínuament fins que l'arròs quedi cuit. (Millor que vagi a foc lent que no pas a foc fort...)
Abans de servir-lo, traurem la pela de la llimona i la branca de canyella (cal vigilar si es trenca mentre remenem i treure els trossets) amb compte de no cremar-nos, que jo sempre em cremo... ;p
I ja està, ho posem al bol amb canyella per sobre i a la nevera.
Primer, posem l'arròs a bullir 2 o 3 minuts en aigua. Quan hagin passat aquests minuts, caldrà que el colem i el passem una mica per l'aixeta.
Mentrestant, en una altra olla, posem la llet de soja a bullir juntament amb el sucre, la pela de la llimona i la branca de canyella; i quan comenci a bullir la llet, hi haurem d'afegir l'arròs.
Ara només ho hem d'anar remenant contínuament fins que l'arròs quedi cuit. (Millor que vagi a foc lent que no pas a foc fort...)
Abans de servir-lo, traurem la pela de la llimona i la branca de canyella (cal vigilar si es trenca mentre remenem i treure els trossets) amb compte de no cremar-nos, que jo sempre em cremo... ;p
I ja està, ho posem al bol amb canyella per sobre i a la nevera.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada