Aquesta crema de carbassó és molt ràpida de fer.
Necessitem:
Primer posem les verdures talladetes petites a bullir (la pastanaga ben petita, que costa molt de coure) dins d'una olla amb força aigua amb sal.
Quan hagin bullit, traiem el caldo que sobra i el deixem en un recipient (per si de cas...), i triturem les verdures amb la batedora.
Quan la crema ja sigui crema hi afegim un rajolinet d'oli. Si la volem més clara, hi afegim caldo o llet de soja i seguim batent una estona més, que quedi tot ben lligat.
Podem servir-la calenta o freda amb una mica de nou moscada i pebre per sobre i un rajolí d'oli.
Bon profit!
Necessitem:
- 1 carbassó gran
- 2 pastanagues grans
- 3 patates grans
- 1 ceba mitjana
- sal
- nou moscada
- pebre
- oli
Primer posem les verdures talladetes petites a bullir (la pastanaga ben petita, que costa molt de coure) dins d'una olla amb força aigua amb sal.
Quan hagin bullit, traiem el caldo que sobra i el deixem en un recipient (per si de cas...), i triturem les verdures amb la batedora.
Quan la crema ja sigui crema hi afegim un rajolinet d'oli. Si la volem més clara, hi afegim caldo o llet de soja i seguim batent una estona més, que quedi tot ben lligat.
Podem servir-la calenta o freda amb una mica de nou moscada i pebre per sobre i un rajolí d'oli.
Bon profit!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada