Crema de carbassó

|

Aquesta crema de carbassó és molt ràpida de fer.

Necessitem:

  • 1 carbassó gran
  • 2 pastanagues grans
  • 3 patates grans
  • 1 ceba mitjana
  • sal
  • nou moscada
  • pebre
  • oli
Preparació:

Primer posem les verdures talladetes petites a bullir (la pastanaga ben petita, que costa molt de coure) dins d'una olla amb força aigua amb sal.

Quan hagin bullit, traiem el caldo que sobra i el deixem en un recipient (per si de cas...), i triturem les verdures amb la batedora.

Quan la crema ja sigui crema hi afegim un rajolinet d'oli. Si la volem més clara, hi afegim caldo o llet de soja i seguim batent una estona més, que quedi tot ben lligat.

Podem servir-la calenta o freda amb una mica de nou moscada i pebre per sobre i un rajolí d'oli.

Bon profit!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada