Llenties amb arròs

|

Ingredients:
  • 1 pot de llenties
  • 80 g d'arròs integral
  • 2 o 3 branques de farigola
  • 1 ceba
  • vinagre de mòdena
  • oli
  • sal, pebre i sucre
  • alfàbrega
  • julivert
  • canyella
  • espècies gregues amb cilantre
  • all
  • salsa de soja
  • tomàquet triturat o fregit
  • bitxo
Com es fa:

Primer de tot cal posar l'arròs integral a bullir, ja que triga bastant a coure's.

Mentre l'arròs es va fent, tallem la ceba, l'all (si el volem posar fresc) i el bitxo i ho posem tot en una cassola perquè es vagi daurant. Un cop a la cassola ruixem la ceba amb una miqueta de vinagre de mòdena i hi tirem una mica (molt poca) de sal, sucre, pebre i les branquetes de farigola i deixarem que es vagi fent.

Quan la ceba comenci a estar daurada, hi afegirem les espècies (el julivert, la barreja, la canyella...) i ho remenem, i quan s'hagi acabat de daurar, hi tirarem un raig de salsa de soja i el tomàquet triturat o fregit i deixarem que faci xup-xup.

Ara cal netejar les llenties i afegir-les a la cassola, juntament amb l'arròs que ja hem bullit... i el plat ja està a punt!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada