Ingredients:
Primer de tot cal posar l'arròs integral a bullir, ja que triga bastant a coure's.
Mentre l'arròs es va fent, tallem la ceba, l'all (si el volem posar fresc) i el bitxo i ho posem tot en una cassola perquè es vagi daurant. Un cop a la cassola ruixem la ceba amb una miqueta de vinagre de mòdena i hi tirem una mica (molt poca) de sal, sucre, pebre i les branquetes de farigola i deixarem que es vagi fent.
Quan la ceba comenci a estar daurada, hi afegirem les espècies (el julivert, la barreja, la canyella...) i ho remenem, i quan s'hagi acabat de daurar, hi tirarem un raig de salsa de soja i el tomàquet triturat o fregit i deixarem que faci xup-xup.
Ara cal netejar les llenties i afegir-les a la cassola, juntament amb l'arròs que ja hem bullit... i el plat ja està a punt!
- 1 pot de llenties
- 80 g d'arròs integral
- 2 o 3 branques de farigola
- 1 ceba
- vinagre de mòdena
- oli
- sal, pebre i sucre
- alfàbrega
- julivert
- canyella
- espècies gregues amb cilantre
- all
- salsa de soja
- tomàquet triturat o fregit
- bitxo
Primer de tot cal posar l'arròs integral a bullir, ja que triga bastant a coure's.
Mentre l'arròs es va fent, tallem la ceba, l'all (si el volem posar fresc) i el bitxo i ho posem tot en una cassola perquè es vagi daurant. Un cop a la cassola ruixem la ceba amb una miqueta de vinagre de mòdena i hi tirem una mica (molt poca) de sal, sucre, pebre i les branquetes de farigola i deixarem que es vagi fent.
Quan la ceba comenci a estar daurada, hi afegirem les espècies (el julivert, la barreja, la canyella...) i ho remenem, i quan s'hagi acabat de daurar, hi tirarem un raig de salsa de soja i el tomàquet triturat o fregit i deixarem que faci xup-xup.
Ara cal netejar les llenties i afegir-les a la cassola, juntament amb l'arròs que ja hem bullit... i el plat ja està a punt!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada