
- 3 tassetes d'arròs
- 1 ceba
- 2 alls
- 1 taronja
- una mica de bitxo
- xampinyons
- pèsols
- blat de moro
- gingebre
- salsa de soja
- sal
Primer de tot, cal preparar aigua amb una mica de sal per bullir l'arròs (compte amb el temps de cocció si barregem diferents tipus d'arròs!). Ara podem aprofitar per pelar la taronja (cal evitar la part blanca) i esprémer-la.
Mentrestant, posem la ceba i els alls tallats a daus, juntament amb el bitxo, en una cassola amb oli perquè es vagi coent.
Quan la ceba comenci a estar daurada i els alls, torrats, hi afegirem els xampinyons, els pèsols i el blat de moro, i ho saltarem tot amb la meitat del suc de taronja i el gingebre.
L'altra meitat del suc servirà per afegir-lo a l'arròs quan encara no sigui cuit del tot. Llavors, buidarem una part de l'aigua i la canviarem pel suc.
Després serà el moment d'afegir un rajolí de salsa de soja a les verdures i de tallar la pell de la taronja a trossets ben petits i afegir-la també a les verdures.
Quan l'arròs sigui cuit, el colem i ja ho podem barrejar tot.
Queda boníssim!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada