Milfulls de seitan i espinacs

|
Fa força temps que vaig fer aquest plat. És força senzill, ja ho veureu.

Ingredients
  • seitan
  • uns quants espinacs en fulla (congelats o frescos, és igual)
  • 1 ceba
  • 1 all
  • farina de blat de moro
  • llet vegetal

Preparació

Primer, en una paella saltem la ceba, l'all (tot tallat petit) i els espinacs amb les espècies que vulguem (pebres, nou moscada, canyella, comí...). Quan ho tenim tot a punt, hi aboquem una culleradeta de postres no gaire plena de farina de blat de moro i una mica de llet vegetal per fer que aquesta barreja sigui cremosa.

Mentre deixem reposar els espinacs, cal tallar el seitan en làmines força fines i passar-lo per la paella perquè quedi daurat dels dos costats.

I ja està, ho posem tot al plat fent capes i ens ho podem menjar amb una mica de sal maldon o orenga per sobre.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada