Estofat de cigrons

|
Aquest plat va molt bé per combatre un dia de fred...

Ingredients (per a 2-3 persones)
  • 1/2 pot de cigrons
  • 1 patata mitjana
  • 1 ceba mitjana
  • 1 tomàquet madur petit
  • julivert, orenga, pebre vermell, oli...

Preparació

Tallem la ceba i el tomàquet, els salpebrem i els posem a la cassola perquè es vagin coent a foc lent.

Mentrestant, tallem la patata a daus i la fregim a banda.

Quan la ceba estigui daurada, hi podem afegir els cigrons i la resta d'espècies que vulguem fer servir. I quan tot ja estigui ben barrejat, podem afegir-hi aigua fins que estigui tot ben cobert. Corregim de sal i, opcionalment, hi podem afegir una mica d'ametlla picada.

Un cop hagi arrencat el bull i agafi bon ritme, hi afegim la patata que hem fregit abans i deixem que faci xup-xup una estona més. Si veiem que absorbeix molt l'aigua, n'hi podem afegir més.

I ja tenim un estofat ràpid per un dia d'hivern!


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada