
Ingredients:
- 1 "iogurt" de soja (i aprofitarem el vaset per mesurar els altres ingredients)
- 3 vasets de farina
- 1 sobre de llevat
- 1 vaset d'oli
- 1 1/2 vasets de sucre moreno (o 1 de moreno i 1 de blanc)
- 1 llimona
- gingebre fresc
Preparació:
Abans de posar-nos-hi, hem de deixar el forn esalfant-se a 150º i untar motlles de magdalenes amb oli o margarina.
Un cop fet això, hem de ratllar el gingebre i la pell de la llimona, i ho posem en un bol.
A continuació, hi afegirem la resta dels ingredients (i si podem passar la farina per un colador, millor) i ho haurem de remenar fins que quedi una pasta homogènia i sense grumolls.
Quan sigui uniforme, en cas que la pasta quedi molt espessa, hi podem afegir una mica de llet de soja (millor si no és de la nevera) i ho continuem remenant bé fins que la pasta torni a quedar homogènia.
Aboquem la massa als motlles (els hem d'omplir fins la meitat, més o menys) i al forn durant 30 minuts aproximadament. Sabrem que són cuites quan hi clavem un escuradents i surti net.
Quan falti poc per treure les magdalenes del forn, podem escampar-hi un polsim de sucre per damunt.
Abans de posar-nos-hi, hem de deixar el forn esalfant-se a 150º i untar motlles de magdalenes amb oli o margarina.
Un cop fet això, hem de ratllar el gingebre i la pell de la llimona, i ho posem en un bol.
A continuació, hi afegirem la resta dels ingredients (i si podem passar la farina per un colador, millor) i ho haurem de remenar fins que quedi una pasta homogènia i sense grumolls.
Quan sigui uniforme, en cas que la pasta quedi molt espessa, hi podem afegir una mica de llet de soja (millor si no és de la nevera) i ho continuem remenant bé fins que la pasta torni a quedar homogènia.
Aboquem la massa als motlles (els hem d'omplir fins la meitat, més o menys) i al forn durant 30 minuts aproximadament. Sabrem que són cuites quan hi clavem un escuradents i surti net.
Quan falti poc per treure les magdalenes del forn, podem escampar-hi un polsim de sucre per damunt.
2 comentaris:
Jo les he provat i estan boníssimes!
Gràcies! Ahir les vaig fer de mandarina i canyella i al Marcel li van agradar molt, també.
Publica un comentari a l'entrada