Tallarines amb salsa de cacauet

|

Ingredients:
  • pasta per a dues persones
  • mantega de cacauet
  • llet de soja
  • aigua calenta
  • salsa de soja
  • 2 alls
  • 1 ceba
  • sal i pebre
  • verdures variades
Preparació:

Primer bulliu la pasta. Mentrestant, en un pot, poseu-hi la mantega de cacauet, la llet de soja i l'aigua calenta a parts iguals i remeneu-ho bé fins que la mantega de cacauet s'hagi desfet. Quan estigui tot desfet, s'hi pot afegir una mica de salsa de soja.

A continuació, en una paella, salteu la ceba i els alls (tot tallat a daus) i afegiu-hi les verdures que vulgueu, també tallades petites.

Quan les verdures ja estiguin saltades, afegiu-hi la salsa de cacauet i deixeu el foc fluix durant una estona.

Finalment, quan la salsa s'hagi espessit una mica ja podeu afegir-hi les tallarines. I ja es podrà menjar!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta no la coneixia. Aixó del cacauet pinta bé. Suposo que se'n troba a tot arreu de mantega de cacauet. A mi em sona molt a ianqui, però aquí no n'he vist mai.

Marcel ha dit...

Sí, és molt americà i aquí (que jo sàpiga) no se'n fabrica. Però va bé per fer salses originals. Se'n pot trobar a botigues de delicatessen i possiblement també en algun supermercat oriental.

Si algun dia ho vols provar també et podem deixar la nostra, que en tenim un pot de mig quilo!

Publica un comentari a l'entrada