- pasta per a dues persones
- mantega de cacauet
- llet de soja
- aigua calenta
- salsa de soja
- 2 alls
- 1 ceba
- sal i pebre
- verdures variades
Preparació:
Primer bulliu la pasta. Mentrestant, en un pot, poseu-hi la mantega de cacauet, la llet de soja i l'aigua calenta a parts iguals i remeneu-ho bé fins que la mantega de cacauet s'hagi desfet. Quan estigui tot desfet, s'hi pot afegir una mica de salsa de soja.
A continuació, en una paella, salteu la ceba i els alls (tot tallat a daus) i afegiu-hi les verdures que vulgueu, també tallades petites.
Quan les verdures ja estiguin saltades, afegiu-hi la salsa de cacauet i deixeu el foc fluix durant una estona.
Finalment, quan la salsa s'hagi espessit una mica ja podeu afegir-hi les tallarines. I ja es podrà menjar!
Primer bulliu la pasta. Mentrestant, en un pot, poseu-hi la mantega de cacauet, la llet de soja i l'aigua calenta a parts iguals i remeneu-ho bé fins que la mantega de cacauet s'hagi desfet. Quan estigui tot desfet, s'hi pot afegir una mica de salsa de soja.
A continuació, en una paella, salteu la ceba i els alls (tot tallat a daus) i afegiu-hi les verdures que vulgueu, també tallades petites.
Quan les verdures ja estiguin saltades, afegiu-hi la salsa de cacauet i deixeu el foc fluix durant una estona.
Finalment, quan la salsa s'hagi espessit una mica ja podeu afegir-hi les tallarines. I ja es podrà menjar!
2 comentaris:
Aquesta no la coneixia. Aixó del cacauet pinta bé. Suposo que se'n troba a tot arreu de mantega de cacauet. A mi em sona molt a ianqui, però aquí no n'he vist mai.
Sí, és molt americà i aquí (que jo sàpiga) no se'n fabrica. Però va bé per fer salses originals. Se'n pot trobar a botigues de delicatessen i possiblement també en algun supermercat oriental.
Si algun dia ho vols provar també et podem deixar la nostra, que en tenim un pot de mig quilo!
Publica un comentari a l'entrada