Fricandó de seitan

|
A continuació us presento un plat que ens agrada molt. Per fer aquest fricandó trigarem més o menys una hora i necessitem els ingredients següents (per a dues persones):

  • seitan (uns 125 g)
  • rovellons sencers
  • 1 pastanaga
  • pèsols
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 ceba
  • 1 o 2 alls
  • un vaset de vi blanc
  • sal i pebre

Com es fa:

Primer de tot, hem de tallar el seitan (per a dues persones utilitzo mitja bola de seitan) a làmines primes, l'enfarinem i el passem per la paella. Quan ja estigui daurat el retirem.

A continuació, tallem les verdures a dauets, les salpebrem i les posem en una cassola, amb una mica d'oli i el vaset de vi. Quan comencin a fer xup-xup podem afegir-hi els rovellons tallats a trossos grans i ho anem remenant tot perquè vagi traient el suc.

Quan el suc de les verdures comenci a agafar una mica de consistència i ja no faci olor d'alcohol, hi podem afegir el seitan i deixem que els gustos es barregin durant 5 minutets. També podem afegir-hi una mica de farina si volem la salsa més espessa, un rajolí de salsa de soja per evitar posar-hi tanta sal o pebre verd en gra.

I quan hagi reposat una mica, ja ens podem menjar el fricandó. Per sucar-hi pa!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada