A continuació us presento un plat que ens agrada molt. Per fer aquest fricandó trigarem més o menys una hora i necessitem els ingredients següents (per a dues persones):
- seitan (uns 125 g)
- rovellons sencers
- 1 pastanaga
- pèsols
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 ceba
- 1 o 2 alls
- un vaset de vi blanc
- sal i pebre
Com es fa:
Primer de tot, hem de tallar el seitan (per a dues persones utilitzo mitja bola de seitan) a làmines primes, l'enfarinem i el passem per la paella. Quan ja estigui daurat el retirem.
A continuació, tallem les verdures a dauets, les salpebrem i les posem en una cassola, amb una mica d'oli i el vaset de vi. Quan comencin a fer xup-xup podem afegir-hi els rovellons tallats a trossos grans i ho anem remenant tot perquè vagi traient el suc.
Quan el suc de les verdures comenci a agafar una mica de consistència i ja no faci olor d'alcohol, hi podem afegir el seitan i deixem que els gustos es barregin durant 5 minutets. També podem afegir-hi una mica de farina si volem la salsa més espessa, un rajolí de salsa de soja per evitar posar-hi tanta sal o pebre verd en gra.
I quan hagi reposat una mica, ja ens podem menjar el fricandó. Per sucar-hi pa!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada