Pastís de mango

|
Ingredients:
  • 3 vasets de farina
  • 1 sobre de llevat
  • 1 vaset d'oli
  • 1 vaset de llet de soja
  • 1 1/2 vasets de sucre moreno
  • 1 mango

Preparació:

Abans de posar-nos-hi, hem de deixar el forn esalfant-se a 150º i untar un motlle mitjà amb oli.

Un cop fet això, tallarem el mango a trossets petits i el passarem per la batedora. Aquesta vegada hi he posat mango, però es pot fer exactament la mateixa recepta amb qualsevol altra fruita, l'únic requisit és que sigui més o menys consistent (plàtan, préssecs...) i llavors només haurem de posar més o menys sucre depenent de la dolçor de la fruita que triem.

Ara ja podem barrejar tots els ingredients (menys la llet de soja) en un bol fins que quedi una pasta homogènia i sense grumolls.

Quan sigui uniforme, ja hi podem afegir la llet de soja (millor si no és de la nevera) i ho continuem remenant bé fins que la pasta torni a quedar homogènia.

Ho posem al motlle i al forn durant 30 minuts, més o menys, i sabrem que és cuit quan hi clavem un escuradents i surti net.


2 comentaris:

Àngels ha dit...

Ja tenia ganes de noves receptes...
Si en teniu alguna de bròquil que quedi bo i sigui original (res de verdura bullida) a veure si la podeu oenjar, que m'aniria bé.
Gràcies i records!

Mariàngels ha dit...

Ja mirarem de fer-ne alguna aviat. El Marcel el fa al curri i li queda molt bo... Si provem alguna altra manera de cuinar-lo, ja t'ho direm!

Publica un comentari a l'entrada