
- 1 iogurt de soja de xocolata (farem servir el vaset per mesurar la resta d'ingredients)
- 2 vasets de sucre
- 1/2 vaset d'oli
- 3 vasets de farina
- 3/4 de vaset de llet de soja
- 1 sobre de llevat
- una mica de canyella en pols
- (i jo també hi poso una culleradeta de cacau en pols)
Preparació:
Abans de començar, hem de posar el forn a esalfar-se a 150º, preparar un bol gran per barrejar els ingredients i untar un motlle mitjà (més val que el pastís quedi més aviat baix) amb oli.
Un cop fet això, podem començar a barrejar els ingredients. Ho posem tot al bol d'entrada menys la llet de soja. Ho barregem bé, que quedi una pasta homogènia i sense grumolls.
Quan sigui uniforme, ja hi podem afegir la llet de soja (millor si no és de la nevera) i ho continuem remenant bé fins que la pasta torni a quedar homogènia.
Ho posem al motlle i al forn durant 30 minuts, més o menys, i sabrem que és cuit quan hi clavem un escuradents i en surti net.
Quan s'hagi refredat ja ens podrem afartar de pastís de xocolata vegà, que no té colesterol!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada